Süleymaniye İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: FUTBOL TURNUVASINDA 3.LÜK EZAN OKUMA YARIŞMASINDA 1.LİK

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Servis Bilgisi: Öğretmenlerin aylık ücret karşılığı tuttuğu servisle sağlanmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: İmam Hatip Okulları arası yapılan yarışmalar kapsamında Ezan Okuma yarışmasında birincilik, futbol turnuvasında ise üçüncülük elde edilmiştir.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları:

WEB - https://suleymaniyeimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - SÜLEYMANİYE MAH. SÜLEYMANİYE KÜME EVLERİ NO 10 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Süleymaniye Mahallesinde olup şehir merkezinin güneybatısında kalmaktadır. Şehir merkezine 40 km uzaklığındadır.

Adres - SÜLEYMANİYE MAH. SÜLEYMANİYE KÜME EVLERİ NO 10 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA

Ulaşım Öğretmenlerin aylık ücret karşılığı tuttuğu servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 40, il merkezine 80 km uzaklıktadır.